Производител на висококачествени врати

Гаражни врати

Гаражни врати внос от Италия

Гаражна врата тип "летящо крило" модел "compact"
Oбща информация:

Гаражната врата модел "COMPACT CT" е тип "ЛЕТЯЩО КРИЛО", отваряща се хоризонтално под тавана, без таванни водачи. Балансиращия механизъм е от пружини, вградени във водачите. Произведена съгласно норма EN 13241, Сертификат СЕ 0425. Изработена е изцяло от поцинкована стомана, с прахополимерно покритие двустранно, цвят RAL 9002.
Касата:

Състои се от : две колони с размери 8х6 см, в които са вградени пружините; долна греда от ъглов профил, която може и за се демонтира, за да се пригоди към пода и горна греда. Към окомплектовката на касата влизат още: въжета от поцинкована стомана, амортизатори за крайния изключвател, хоризонтални противоветрови профили, система за регулиране на скоростта на движение на вратата.
Бравата:

Е тип "Yale" с външна дръжка от полиамид. Свързващите елементи са пригодени както за монтаж в отвора, така и за монтаж зад него.
По заявка вратата може да има вентилационни отвори в горната и/или в долната част, а също и приспособление за автоматизиране. Вратата се произвежда изцяло готова за монтаж. Сигурност, надеждност, перфектно и безшумно функциониране са характеристиките,с които винаги се отличават вратите COMPACT.


- За строителни фирми отстъпки по договаряне

- Гаранция две години и извънгаранционен сервиз

- Избор на цвят по каталог

 

Забележка: Имайте в предвид, че цветовете в действителност, може да се различават до известна степен.Това зависи от настройките на цвят, яркост и контраст на вашият монитор.

адрес: гр. Бургас Бул.”Христо Ботев” бл.61,

Партер (с/у РДВР на МВР)

GSM: 088 68 555 55
факс: 056/ 81 55 55
тел.: 056/ 80 11 62
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.